Комарник плисе

Може да разгледате предлаганите от нас материали в часта Магазин!


Комарник плисе или комарник за врата са много подходящи и за комарник за кемпер каравана той е от най-ефективните начини за предпазване от комари и други насекоми, които могат да влезат в дома през отворения прозорец или врата. Това е компактно и лесно за поставяне устройство, което се поставя на вратата или прозореца и е изключително лесно да се отваря и затваря. Освен това в затворено състояние мрежата е в профила и е защитена от климатичните условия, което удължава живота на комарника в пъти.

Комарникът за врата е изработен от здрав и устойчив материал, който не се деформира или износва лесно. Този продукт е идеален за хора, които се борят с проблема с комарите и други насекоми в дома си, но не искат да ползват химикали и насекомициди.
Вид услуга Цена
Монтаж на бр. 40лв.
Оглед до 40км. 40лв.
Оглед над 40км. 1лв. км.


Инсталирането на комарника за врата е много лесно и не изисква специални инструменти или умения. Просто поставете устройството върху вратата и го закрепете с помощта на включените в комплекта куки или лепенка. После можете да отворите вратата спокойно, без страх от нашествие на насекоми.

Комарникът за врата има мрежа с малки отвори, които предотвратяват насекомите от проникването в помещението. Тази мрежа позволява на въздуха и светлината да преминават свободно, като същевременно предпазва от насекоми и други нежелани гости.

Предимствата на комарника за врата включват лесното почистване – мрежата може да се отстрани и измие с вода или просто да се премине със суха кърпа. Този продукт също така е перфектен за използване през летните месеци, когато насекомите са най-активни.

В заключение, комарникът за врата е идеалното решение за предпазване на дома от комари и други насекоми, като в същото време запазва свежестта и светлината в помещението. Това практично и ефективно устройство е лесно за поставяне и поддържане, като предлага мирна и безопасна алтернатива на химикалите за отблъскване на насекоми.Нуждаете се от Комарник плисе?

Направете запитване


Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни. Виж повечеПриемам