Външни ролетни щори

Може да разгледате предлаганите от нас материали в часта Магазин!


Едно от основните предимства на външните ролетни щори е техните изолационни свойства. Те помагат за запазване на топлината през зимата и прохладата през лятото, което води до намаляване на енергийните разходи за отопление и климатизация. Освен това, те намаляват проникването на шум от външната среда, осигурявайки по-спокоен и удобен животен или работен простор.

Външните ролетни щори изискват минимална поддръжка и грижа. Редовното почистване с вода и мека гъба е достатъчно за поддържане на тяхната визия. Освен това, те са устойчиви на влага и UV лъчи, което гарантира дълготрайността им.

Друго важно предимство на външните ролетни щори е тяхната защита срещу нежелан достъп. Те предпазват прозорците и вратите от взломи и кражби, като увеличават нивото на сигурност в дома или офиса. Също така, те предпазват от случайни повреди, като например удари от ветрове, дъжд или градушка.Вид услуга Цена
Бяла алуминиева външна ролетна щора 180лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.
Цветна алуминиева външна ролетна щора 240лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.
Бяла ПВЦ външна ролетна щора 146лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.
Брой спус за алуминиева (управление) 50лв. за брой управление
Брой спус за ПВЦ (управление) 40лв. за брой управление
Монтаж на брой спусове 40лв. за един спус
Оглед до 40км. 40лв.
Оглед над 40км. 1лв на км.
Управление с мотор 600лв. за бр. с дистанционно или бутон.


Услуги свързани с Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са практично и ефективно решение за защита на прозорците и входните врати на дома от слънчеви лъчи, нежелани погледи, шум и неблагоприятни метеорологични условия. Те се използват все по-широко както в жилищни, така и в комерсиални сгради, благодарение на предимствата, които предлагат.

Външните ролетни щори са също така изключително удобни за управление. Могат да бъдат отваряни и затваряни по желание с помощта на дистанционно управление, сензори или ръчно. Някои модели дори разполагат с автоматични функции, които позволяват на щорите да се регулират автоматично в зависимост от светлинните условия или времето.

Различните материали, от които могат да бъдат изработени външните ролетни щори, предлагат разнообразие от дизайнерски възможности за съвместяване с интериора на сградата. Предлагат се различни цветове и текстури, които могат да отговарят на всеки вкус и стил на обзавеждане.

Накрая, външните ролетни щори са инвестиция, която се отплаща. Те повишават стойността на имота, като осигуряват по-голям комфорт, сигурност и енергийна ефективност. В дългосрочен план, те спестяват разходите за отопление и климатизация, като предлагат удобство и функционалност на дома или офиса.

В заключение, външните ролетни щори са практично и стилно решение за защита и комфорт. Те предлагат редица предимства, които ги правят популярен избор за собственици на жилища и офиси. Съчетавайки функционалност, елегантен дизайн и лесна употреба, те са идеалното решение за всеки, който цени качеството и удобството в ежедневието.Нуждаете се от Външни ролетни щори?

Направете запитване


Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни. Виж повечеПриемам