ПВЦ роло щори

Може да разгледате предлаганите от нас материали в часта Магазин!


ПВЦ роло щори са популярно и практично решение за прозорци в домовете и офисите. Те са изключително функционални и ефективни, като предоставят добра защита от слънчеви лъчи, топлина, студ и неприятни погледи.

Една от основните предимства на ПВЦ роло щорите е тяхната издръжливост и лесна поддръжка. Те са направени от висококачествени материали, които не избеляват, не изпускат наранявания и не се изкривяват от влага или топлина. Това ги прави идеални за употреба във влажни помещения като банята или кухнята.


Вид услуга Цена
Бяла ПВЦ външна ролетна щора 146лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.
Брой спус (управление) 40лв.
Монтаж на брой спусове 40лв. за един спус
Оглед до 40км. 40лв.
Оглед над 40км. 1лв на км. (смята се в едната посока)
Управление с мотор 600лв. за бр. с дистанционно или бутон.


ПВЦ роло щорите се предлагат в голямо разнообразие от цветове и десени, което позволява да се адаптират перфектно към всеки интериор. Освен това, те се произвеждат на различни размери, което ги прави подходящи за всякакви типове прозорци.

Една от най-важните функционалности на ПВЦ роло щорите е тяхната възможност за регулиране на светлината. Чрез промяната на ъгъла на щорите, можете да контролирате количеството светлина, което преминава през прозореца, като същевременно запазвате поверителността си.

Освен това, ПВЦ роло щорите са и енергоспестяващи. Те предотвратяват загуба на топлина през прозорците през зимата и задържат прекомерната топлина през лятото, което води до по-ниски сметки за отопление и охлаждане.

В заключение, ПВЦ роло щорите са практично и стилно решение, което предоставя комбинация от защита, удобство и естетика. Те са подходящи за всякакъв тип помещения и допринасят за по-комфортна и функционална обстановка.Нуждаете се от ПВЦ роло щори?

Направете запитване


Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни. Виж повечеПриемам