Ролетен комарник

Може да разгледате предлаганите от нас материали в часта Магазин!


Ролетен комарник или комарник за прозорец е иновативно и удобно решение за защита от нахлуващите комари и други насекоми, които могат да натрупват в дома ви. Този тип комарник е идеален избор за хора, които искат да се насладят на свеж въздух, без да се притесняват от натрупването на неприятни насекоми в дома им.

Ролетният комарник се инсталира на всяко прозорче или врата и може да се управлява лесно и удобно чрез дистанционно управление или чрез ръчно задвижване. Той е изключително ефективен в предпазването на дома ви от всякакви насекоми благодарение на специалната мрежа, която предотвратява влизането на тези неприятни гости. Вид услуга Цена
Монтаж 40лв.
Оглед до 40км. 40лв.
Оглед над 40км. 1лв. км.


Ролетният комарник е идеален за домове, апартаменти, вили и офиси, като осигурява комфортна и безопасна среда. Той не само предпазва от комари, но и от други насекоми като мухи, оси, муравей и други. Този тип комарник е подходящ за хора, които страдат от алергии на насекоми или просто искат да си осигурят спокойствие, докато се наслаждават на свеж въздух.

Ролетният комарник е лесен за почистване и поддръжка, като може да се измие с вода и мек препарат по желание. Той се интегрира перфектно с интериора на вашия дом и може да се изработи спрямо желания ви цвят и размер.

В заключение, ролетният комарник е отлично решение за предпазване на вашия дом от насекоми, като осигурява комфорт, безопасност и свеж въздух през целия ден. Необходимо е само да се консултирате с професионалистите в областта, за да изберете най-подходящият тип комарник за вашия дом.Нуждаете се от Ролетен комарник?

Направете запитване


Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни. Виж повечеПриемам